fredag 26 oktober 2007

.: Första Lo:n :.

Har ingen julgransstämpel, så tills jag införskaffar en, får det duga med utklippta sådana. Satte en chippis-stjärna på 3D-kuddar, målade den gul, och så två Badanka-stämplar till det. De är hur gulliga som helst, lite pilliga att färglägga, men så fina! Texten är stansat med min qk, men syns inte så bra mot det mönstrade pappret.


Jag har använt: Papper: Bazzill, Mme, Basic Grey, Stämplar: Badanka Design, Chipboard stjärna: MM, Qk: Katie.

Gillade verkligen granen på det andra kortet, så jag gjorde ett med bara såna! Inga krusiduller. Stämplade massa små stjärnor för att få känslan av det kalla, vintriga.

Har använt: Papper: Bazzill, Basic Grey, Am Crafts, Textstämpel: Kortmakaren, Stjärnstämpel: Easer.


På Linas blogg (har inte kommit på hur man länkar riktigt. Jag vill ju inte behöva skriva ut hela adressen, utan bara namnet, hänger ni med. Förslag?) utmanade hon till att visa sin första Lo. Här är min:

Men eftersom jag började den här hobbyn med att göra ett album till mamma, och jag inte fotade några av de layouterna, så får ni hålla till godo med den första jag gjorde efter det. Är Ellas 6 månaders sida. Färgerna gillar jag fortfarande, men annars ser den väl lite tom ut? En större rubrik hade varit fint, t.ex.

.: Hej så länge! :.


tisdag 23 oktober 2007

.: Oj oj oj :.

För ett tag sen undrade svärmor om hon inte kunde ta med sig några av mina kort till jobbet, och det fick hon så klart! Igår ringde hon och undrade om jag hade fler kort klara, de hade tydligen tyckt om dem! *skuttar och hoppar*
Så efter kvällsmaten satte jag mig och knåpade ihop två till, för de hade önskemål om fler julkort, och det gjorde jag så gärna. Tänkte inte så mycket på de här två, utan bara "slängde" ihop dem. Hade några motiv som var färdigmålade, så det gick ganska snabbt.


Här har jag använt: Stämpel från Magnolia, Papper: Bazzill och Basic Grey "Figgy Pudding", Fern stans medium, Qk Katie och blommor från Prima.
Här har jag använt: Stämplar från Magnolia och Inkywings (?), Pepper: Bazzill och Basic Grey "Figgy Pudding", Fern stans medium, tag från Panduro, Qk fotohörn och blommor från Prima


.: Hej så länge :.


måndag 22 oktober 2007

.:Julkortsverksta:.

Har gjort två julkort med mina nya stämplar fråm Magnolia. De är ursöta, men korten är jag inte så nöjd med. De blir inte riktigt som jag vill, och ser inte ut som jag hade föreställt mig. Men det är väl bara att öva!


Jag har använt: Papper från Bazzil, Basig Grey "Figgy Pudding", QK julrosen, och löven är en stans.

Jag har använt: Papper: Bazzill, Forma hantverk, stämplade silverfärg på några chippis-stjärnor och satt dem på kuddar, blommor från Prima, och löv från Mulberry.


.: Hej så länge! :.

torsdag 18 oktober 2007

.: Alldeles ny :.

Det här kortet tog jag på BB, samma dag som vi skulle åka hem. Hon sov så gott i sin plastbalja medan vi väntade på att pappa T skulle komma och hämta oss. Underbara lilla Ella-Bella!
Färgerna är mycket finare i verkligheten, blev inte bra med kameran.

Jag har använt: Papper från Bazzill och American Crafts, Thickers är oxå därifrån, blommor från Prima, och biljetten kommer från Jenny Bowlin.

En liten parentes: Var på Gekås idag, och hittade stövlar till mig själv!! Halleluja!! Jag som har kraftiga vader har aldrig haft ett par snygga stövlar förut, men nu kan jag ju ha kjol i vinter utan att våndas över vad jag ska ha på fötterna! Inte för att jag kanske använder kjol speciellt ofta, men ändå... *fniss*

.: Hej så länge! :.

onsdag 17 oktober 2007

Bästa storebror!

Har gjort två Lo:s, en till Noas album och en till Ellas.
Den första är om vilken snäll och go storebror Noa är. Han har aldrig varit elak mot henne, lite resticka ibland, men det är ju alla! *ler*


Har använt: Papper: Bazzil, Scenic Route, "Anteckningar": stämpel från Easer, Thickers från American Crafts, QK Katie, ugglan är en clearstamps, men kommer inte ihåg var den kommer ifrån.


En Lo om den lååånga väntan på Ella. Inte för att jag gick över tiden eller så, utan för att jag kände mig gravid och tjock redan från början. Är dock inte riktigt nöjd, hjärtat hamnade fel, och jag vet inte varför jag gav mig på att klottra dit små hjärtan på det vita. Men nu får det vara!

Jag har använt: Papper: Bazzill, SassaFrasLass, Thickers: American Crafts, Hjärtan-brads: Creative Impressions.

.: Hej så länge! :.

måndag 15 oktober 2007

Hastade ihop ett julkort idag.... är inte nöjd. Spetsbandet hamnade snett, min svarta penna funkade inte... Bara att släppa det, antar jag. Men det tar emot. *ler*

Jag har använt: Papper: Bazzill, My Minds Eye (?). Thickers från American Crafts, och stämpel från Magnolia.

Nu ska jag hoppa i säng!

.: Hej så länge! :.

söndag 14 oktober 2007

I höstens tecken!

Härom kvällen tog jag ner mina stämplar och mina färger, och satt och målade lite medan Simon kollade på "Bonde söker fru". Är inte så intresserad av just den serien, utan "min" serie började inte förrän nio: "Greys Anatomy"! Så jag hade en stund över. Detta kortet gjorde jag kvällen efter. Provade lite nytt, gjorde bara prickar runt motivet och använde ett motiv jag målat i orange; inte min färg alls! Men jag gillar pappret från Bg jättemycket, och "Blåsiga Tilda! passade så bra i orange!
Jag skar ut vågmönstret på den bruna remsan med hjälp av en mall köpt i bokhandeln.
Jag har använt: Papper: Bazzill, Basig Grey Mellow; blommor och blad från Prima, Stämpeln Blåsiga Tilda är målad med distresser.

.:Hej så länge!:.

tisdag 9 oktober 2007

Snabb-scrappat!

Idag har jag fått till två Lo:s på en timme, det måste vara ett rekord för mig !!*ler* Fortsätter med mitt lilla album med en sida om mitt dop. Fast när jag fotade det hade inte skrivit dit dop-datum än.

Bazzill, Basic Grey "Mellow", cirkeln från Scenic Route, klammer-stämpel från 7 Gypsies.

Den här gick jättesnabbt att göra! Har haft det här pappret länge, men tycker det är så fint, så jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för vad jag vill göra med det. Men nu gör jag ett album om Ellas första år, i 8x8, och då känner jag att jag riktigt kan FROSSA i rosa! Får hoppas att Ella oxå kommer gilla den färgen...
Lo:n handlar inte om något speciellt tillfälle, bara om hur mycket de två tycker om varandra. Hjärtat och hjärtat sitter på kuddar.

Bazzill, SassaFrasLass, Thickers från American Crafts.

.: Hej så länge!! :.

söndag 7 oktober 2007

BoM

För ett tag sen köpte jag ett 6 x 12 album. Visste inte riktigt då vad jag ville göra med det., men jag ville prova formatet. men nu har jag kommit på att jag vill ägna det åt mig själv! Det kan vara kul att titta i längre fram.
Hittade ett kort från lekis, som jag började med.
Kolla in tapeterna i bakgrunden! Gissa om jag blev nöjd när mina vita frills från Doodlebug matchade så bra!!! Och just nu är jag helt kär i Bg:s serie Mellow, så det kommer nog bli några Lo:s med dem...


De här bilderna har inget direkt samband, men jag tycker så mycket om dem. De är tagna hos min farmor och farfar, och på en tag som jag gömt bakom ena kortet har jag skrivit om vad jag brukade göra när jag var hos dem. Även här är det Bg:s Mellow och lite frills. Till titeln är det stickers från Basic Grey.
Det var allt för idag, ha en fortsatt härlig söndag!
.: Kram:.

måndag 1 oktober 2007

Ett förslag!

Var hos svärföräldrarna i helgen och fikade, och svärmor hade ett förslag: att jag skulle göra julkort och lite bra att ha kort, som hon kan ta med sig till sitt jobb! Hon sa att hon kunde ha en liten korg där, och så kunde hennes arbetskamrater köpa, eller beställa kort av mig om de ville! Snällt!!!