lördag 30 maj 2009

{ Födelsedagskort }



Ett beställningskort till åt en 30-årig tje som älskar blommor och att laga mat. Och vem passar bättre på kortet då än Hänglars lilla kocka?? Eftersom jag jobbade under lite tidspress ;), så hade jag inte tid till at sitta och vela bland papper och dekos, utan det var bara att köra på. Vilket kan vara såå skönt ibland!

Har använt papper från Bo Bunny och Cosmo Cricket.

Hej så länge!

torsdag 28 maj 2009

{ Dopkort till tvillingar }





Det har varit mycket nu! Igår ringde svärmor med tre beställningar från sitt jobb, alla skulle helst vara klara till fredag... och eftersom jag jobbar ikväll, så har jag spenderat hela förmiddan vid pysselbordet. Inte för att jag klagar! ;)
Jag visar två av dem idag, dopkort till ett par tvillingpojkar. Önskemålet var varsitt kort, som helst inte skulle vara lika.
Jag har använt samma gulliga stämpel från Hänglar till båda, och samma upplägg, annars är de helt olika.

Till det översta har jag använt papper från Maja Design, och till det understa papper från Chatterbox och Scenic Route.

Det tredje kortet visar jag i morgon.

Hej så länge!

söndag 24 maj 2009

{ Liseberg }



Noa tyckte att vi skulle hita på nåt kul idag, så då drog vi till Liseberg! Blev lite nedstämda på vägen dit när det började regna när vi kom in i Göteborg. Men efter nån halvtimme, slutade det, och sen var det kanonväder resten av eftermiddan! Härligt och lagom mycket folk!
Bilden är på Noa och mig i Pariserhjulet.
Hoppas ni haft en skön helg!

Hej så länge!

onsdag 20 maj 2009

{ Sjung om studentens... }




Första studentkortet för i år. Hade lite huvudbry innan jag fick ihop det, men blev ganska nöjd till slut. Det är ett beställningskort, så jag hoppas mottagaren oxå blir nöjd.
Hade köpt hem Maja Designs fina student-papper, så de ville jag så gärna använda. Sen fick jag reda på att killen skulle ha rosa skjorta och svarta byxor på sig, så då fick killen på kortet oxå ha det! Sen att inte färgerna matchar riktigt känns bara lite kul.

Hej så länge!

måndag 18 maj 2009

{ Har jag fastnat i vinkelvolten? }



Det känns så ialla fall. Jag kör på med min raka, fyrkantiga stil, och känner att jag har väldigt svårt att ta mig där ifrån. De senaste korten jag gjort har sett nästan likadana ut, tycker jag, och jag skulle vilja utmana mig själv, men vet inte riktigt med vad?

Kortet här ovanför ät till Noas bästa kompis som nyss fyllt. Detta är ju ett typexempel på min stil just nu: rakt och kantigt, med ett stämplat motiv och så lite bokstavsstickers: Klart!
Får ta mig i kragen helt enkelt och försöka ta mig ur "vinkelvolten"...

Hej så länge!

söndag 17 maj 2009

{ Heja Norge! }

För första gången på flera år var jag nöjd när jag gick och la mig efter Eurovision! Eftersom jag inte riktigt gillar sveriges bidrag, så gjorde det mig inte så mycket att vi hamnade långt ner, men desto gladare blev jag för Norges skull!!
Den är ju såå bra!!

Hej så länge!

torsdag 14 maj 2009

{ Lite tunt }

Här var det tunt med inlägg!! Har inte prioriterat pyssel just nu med renovering och allt som kommer med det.
Vet ni förresten att jag fått ett helt (litet visserligen) rum att pyssla i?? Jorå! Så jag hade tänkt att så smått börja måla/inreda det ganska snart. För som det är nu, så har jag min hörna uppe i vårt sovrum, och det är inte riktigt optimalt...

Har jag inget att visa? Jo, jag tror det. För jag har väl inte visat er beställningskortet till en 34-årig, smått åldersnojjig och fiskeälskande man? Om jag har det, så får ni helt enkelt stå ut med det en gång till!





Hej så länge!

onsdag 6 maj 2009

{ Tvillingarna 11 år! }




Idag fyller sambons systerdöttrar 11 år, och vi ska dit på lite kalas i kväll.
Har använt papper från Cosmo Cricket till båda korten, och stämplar från Magnolias senaste klubb-paket.

Ska snart iväg till frisören, och det var på tiden! Jag har inte klippt mig sen januari nån gång, och nu är håret både långt och ostyrigt. Ska bli skönt!

Hej så länge!

fredag 1 maj 2009



Min minsta lillebror fyller 16 år på söndag, och han är vår egen lilla rockstjärna! Han och några skolkompisar har bildat ett band, och strax innan påsk hade de sin första "spelning" på en skoldans. Mamma och jag var ju tvungna att åka dit och tjuvlyssna! ;-)
De var riktigt bra!!
Kortet han får är gjort med baksidan på ett julpapper från Scenic Route, med stjärnor på. Tyckte det passade! :-D

Hoppas ni har haft en härlig Valborg/1:a maj! Själv jobbade jag på Valborg, men idag har jag varit ledig och äntligen tagit tag i mitt stackars grönsaksland. Det blir inget nytt där i år, men jag har gallrat bland jordgubbsplantorna, sett till att vinbärsbuskarna mår bra och likaså rabarbern. That´s it.
Fokus ligger på insidan av huset just nu, men jag vill ju inte ta död på mina jordgubbsplantor, gubbarna såå söta och goda!

Hej så länge!