tisdag 16 augusti 2011

{ Varit på auktion }

I söndags var mamma, Charlotte och jag på auktion i Heberg och jag gjorde ett par riktiga fynd! Jag hade siktat in mig på en ekskänk och en gammal cykel som jag tänkte Simon kan ha att ta sig från stationen till skolan i Halmstad.
Skänken ropades ut tidigt och började på 350:- så jag trodde väl inte att jag hade jättestor chans att få den till ett pris jag tyckte var rimligt. Men fatta vad förvånad jag blev när mitt bud på 400:- var det enda budet!! :)

Bild lånad från Hebergs Auktioners hemsida

Den ska bli vit hade jag tänkt och kommer svälja massor av saker!
Cykeln ropade jag in för 160:-. Den är mer än lovligt rostig, bakljuset hänger på trekvart och där är punka på båda hjulen. Men som Tobbe sa, punkan fixar vi lätt och framljuset funkade :)

Bild lånad från Hebergs Auktioners hemsida

Idag är det en rensa och röj-dag på Hamra 1! Har kört en vända till återvinningen redan och sen ska mamma och jag till tippen. Tobbe är skräckslagen, tror jag :) Tänk om jag slänger nån repstump som kan va bra att ha eller nån gammal bandspelare som bara funkar om solen skiner och det blåser från norr! ;) Men han kan vara ganska lugn. Jag lägger krutet på garaget idag, inte på "hönshuset" (som är lite av hans revir ).

Hej så länge!

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Hahha, det låter precis som pappa, han spar all sköns gammal bröte!

Linnea sa...

Gud va härliga fynd. Skall byrån stå i "finrummet". Känner igen det där med paniken! Kanske inte så mycket ifrån Andis men ifrån pappa. Tobbe e nog av det gamla gemet tror jag... ;)