fredag 8 februari 2008

4 stycken!!!

Härom kvällen var jag riktigt produktiv framför tv:n! Hela 4 kort fick jag till, det måste vara nåt slags rekord för mig! *ler*
Det första gjorde jag till ett av mina kusinbarn som fyller nästa vecka. Har scannat in korten och jag blir inte riktigt nöjd med hur färgerna blir. Nåja...
Använde en av de nya hänglarna, tycker att denna lilla tjej är supersöt! Har lackat hjärtat. Såg hos Asamia hur hon använt pappersremsor som band, och det testade jag här.

Jag har använt: Papper: Bazzill, Chatterbox. Qk: Katie, tags, Maddie Anne (4:an). Swirls: Autumn leaves, Blommor från Prima.

Detta kortet är jag riktigt nöjd med! Har även här använt 3D lacket, på de små hjärtanen.Jag har använt: Papper: Bazzill, Format. Stämpel: Badanka.

Jag gör ju som sagt en röjning bland mina spillbitar, och detta är i enklaste laget. Kommer inte ihåg var pappret kommer från, men samma remsa fortsätter på baksidan oxå. Hängeln sitter fast med kuddar, hennes hjärta är lackat.


Det syns dåligt här, men det ena pappret är ljusblått, och båda kommer från Crate Paper. En äldre stämpel från Hänglar som oxå den sitter på kuddar. Flickans rosett är lackad.

Hej så länge!


Inga kommentarer: