torsdag 4 december 2008

{ Julklappsetikett }

Tänkte jag skulle göra mina egna julklappsetiketter iår. Vet inte om jag har tagit mig vatten över huvudet kanske, men hittills är det jättekul! De jag har gjort ser likadana ut, här ser ni ett exempel. Jag har stansat ut en tag med min Reva, och dekorerat den med en julhängel. God Jul-stämpeln är oxå från Hänglar. Det syns inte så bra, men kanterna är inkade med rött.

Sen kommer ytterligare ett pastelligt julkort. Jag har helt snöat in på sådana papper! De är så söta och roliga att jobba med!

Papper: Bazzill, MyMinds Eye "Be merry"
Blommor: Prima
QK: Swirl (REV), snöflinga
Stickers: Rose MokaSen kommer två kort med papper från spillbits-lådan. Här är ett altarskåpskort med papper från BG:s julserie från förra året. Knäppningen är gjord med grungeboard som jag klätt med papper och stämplat god jul (stämpeln från Easer).


Insidan dekorerade jag med några granar i BG:s papper, satta på kuddar. Stämpeln från Inkido.
Det sista kortet är med spillpapper från Maja Design, textstämpel från Inkido och bär-stämplarna i hörnen är från Hänglar & Stänglar.

Det var allt för idag!
Hej så länge!
3 kommentarer:

Charlotte sa...

Åhh vilken fin header du har gjort!

Mamma sa...

Så fina julklappsadresser. Ser att jag får ett paket i alla fall.

mill@n sa...

Åh vad snyggt altarskåpet är!! Snygg form på låsningen & kombon med stämpeln är super! Den blir lycklig som får det kortet, tack för inspirationen.