onsdag 19 september 2007

Då har också jag, som så många andra skaffat mig en blogg! Här kommer jag mest att visa mina kort och layouter, men också skriva av mig om vad som händer i mitt liv som småbarnsmamma.
Halkade in på denna underbara hobby när jag satt och funderade på vad jag skulle ge min mamma i 50-års present. Kom fram till att jag ville göra ett fint album om henne, och började kolla runt på nätet. Införskaffade mig lite papper och dekos, och satte igång. Jag var ute i god tid, jag hade fem månader på mig, och det var nog bra med tanke på att jag hade en 4 månaders bebis att ta hand om.
Så här i efterhand kan jag säga att det nog inte var det allra smartaste att börja med en så stor grej det första man gör, och det är flera layouter i albumet jag skulle vilja göra om. Men mamma blev glad och det är ju huvudsaken. Sedan dess har jag varit fast i scrapträsket
Nu för tiden har jag även halkat in på att göra kort. Det finns ju så många underbara stämplar!! Så jag börjar med att visa ett kort jag gjorde igår med en av stämplarna från Magnolias senaste klubbpaket.


Har använt Bazzill , vanligt och scalloped, och svamppapper från heidi Grace. Flickan, skylten och molnet är från Magnolia. Primablommor.

2 kommentarer:

Easanonna sa...

Va kul, då får man en grej till att följa dag för dag.

Tottalisa sa...

Har också hittat hit. Vad kul detta ska bli att läsa!