torsdag 20 september 2007

Första julkortet!

Så har julkorts-verkstan dragit igång så smått. Egentligen vill jag invänta Magnolias och Hänglars julpaket, men jag kunde inte hålla mig... *ler* Intalar mig att det är bara bra att börja i tid!
Så igår gjorde jag ett med en Magnolia-stämpel från förra året, och använde mig av Forma hantverks julpapper. På mässan köpte jag ett litet block, 14x14 cm, det var helt perfekt!
Tagen gjorde jag så att man kan sticka in den under motivet, och sen stämplade jag små stjärnor på hela kortet i silver. Vet inte var stjärn-stämpeln kommer ifrån, har fått den.Annars fortsätter vattenkopporna att frodas på Noa, men han är som vanligt annars. Så förutom att han ser ut som en prickekorv, så är han i fin form. Det var fotodags på dagis idag, och fröknarna sa att han gärna fick komma ändå. Så vi åkte dit imorse, snabbt in och snabbt ut. Jag hade pratat med Noa innan och sagt att han absolut inte fick röra eller krama de andra barnen, och det gick bra. Elle-Bella fick oxå vara med, eftersom hon ändå ska börja där om ett par veckor, och det gick över förväntan! Ska bli kul att se korten!
Hej så länge!

1 kommentar:

Tottalisa sa...

Tjusigt! Ska du skicka så lyxiga julkort i år?
Ljusen har kommit idag. Skickade dina med Eva...