fredag 26 oktober 2007

.: Första Lo:n :.

Har ingen julgransstämpel, så tills jag införskaffar en, får det duga med utklippta sådana. Satte en chippis-stjärna på 3D-kuddar, målade den gul, och så två Badanka-stämplar till det. De är hur gulliga som helst, lite pilliga att färglägga, men så fina! Texten är stansat med min qk, men syns inte så bra mot det mönstrade pappret.


Jag har använt: Papper: Bazzill, Mme, Basic Grey, Stämplar: Badanka Design, Chipboard stjärna: MM, Qk: Katie.

Gillade verkligen granen på det andra kortet, så jag gjorde ett med bara såna! Inga krusiduller. Stämplade massa små stjärnor för att få känslan av det kalla, vintriga.

Har använt: Papper: Bazzill, Basic Grey, Am Crafts, Textstämpel: Kortmakaren, Stjärnstämpel: Easer.


På Linas blogg (har inte kommit på hur man länkar riktigt. Jag vill ju inte behöva skriva ut hela adressen, utan bara namnet, hänger ni med. Förslag?) utmanade hon till att visa sin första Lo. Här är min:

Men eftersom jag började den här hobbyn med att göra ett album till mamma, och jag inte fotade några av de layouterna, så får ni hålla till godo med den första jag gjorde efter det. Är Ellas 6 månaders sida. Färgerna gillar jag fortfarande, men annars ser den väl lite tom ut? En större rubrik hade varit fint, t.ex.

.: Hej så länge! :.


4 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Hej där! Stort tack för ditt besök och rara ord i min blogg, vad glad jag blev! Vilka underbara kort du gör!! Så välbalanserade och underbara! Och din LO är ju sååå fin! Verkligen din första? Det kan man inte tro!

Kram
/Helene

Marie sa...

Så mycket fint du har gjort!

gunilla/nilla sa...

Tyckte att dina granar var urläckra och din tre alster kalasfina. Det blir nog liftvarning på dess, hoppas att det är OK!
Ha en trevlig vecka
/Gunilla

petra/paradise sa...

ojoj va mycket fint du gör vännen!!
Tack för att du "visade" dej på min blogg!! FÖr då fick jag möjligheten å se allt fint du pysslat ihop! =)
En riktig inspirationskälla!! =D
Härliga kort med söta små granar!!
LIFTVARNING!!! ;)
TAck för sött inlägg på min blogg! *glad*
kram petra