lördag 10 november 2007

.: Min stora kärlek :.

Hittade ett kort på min T från när vi precis blivit tillsammans. Denna sidan är till mitt album, så jag öste på med hjärtan och gulligull! Det stora hjärtanet och även de mindre blå sitter på kuddar. Och givetvis har jag använt mig av mina favoriter: Thickers!!

Jag har använt: Papper: Bazzill, Love Elsie, Bokstavsstickers: Am. Crafts, QK: Tag, Brad: Creative Impressions, Magnetstämplar: Making Memories, Band: Bazzill.

Här är ett kort till min bror som vi ska fira imorrn. Tyckte motivet passade honom ganska bra; han är hästskötare, så han sopar nog en hel del... *ler*.Jag har använt: Papper: Bazzill, Cosmo Cricket (?), Stämpel: Magnolia, Thickers: Am. Crafts, QK: Katie, Mistel och Blad, Blommor från Prima.

Detta kortet blev jag nöjd med! Tycker denna Hängeln är så söt! Han sitter fast på kuddar.
Jag har använt: Papper: Bazzill, Websters (?), Stämpel: Hänglar & Stänglar, magnetstämplar från MM, Fern-stans medium, rödrutigt band (?).

Fick ju oxå hem ett nytt klubbpaket från Hänglar härom dagen, men jag har inte hunnit prova dem än! Sen blev det ju en del inköp på Jingel & Jangel-mässan idag oxå, så nu är jag riktigt pysselsugen!! fast det får nog bli imorgon, nu ska jag hoppa i säng...

.: Hej så länge! :.

2 kommentarer:

Anna B (Dec74) sa...

Ah, vad jag glömmer! Denna är gjord efter Webmosters skiss nr: 81.

Easanonna sa...

Åhhh vad gulligt kort på Tobbe då. Motivet till Johan kunde väl inte bli bättre.